Synchronizácia Smart zariadení

· Nie všetky zariadenia ktoré sú smart môžu toto označenie používať teda môžeme ich tak volať.. Niekedy to môže byť problém pri bežnom používaní a preto Google Asistent prichádza zo synchronizáciou ktorá by mala usporiadať všetky Smart zariadenia vo vašej domácnosti.

inteligentní domácnost

Poďme na to ale príkladom. Ak máte doma Smart osvetlenie a používate ich vo viacerých miestnostiach môže to byť vážny problém pri používaní. Jednak nemusia správne fungovať a na druhej strane sa budú biť, ktorá žiarovka sa rozsvieti skôr alebo ktorá prvá zmení farbu ktorú ste zadali. No stým je razantný koniec. Google Asistent vydal synchronizáciu ktorá by mala vylepšiť použitie Smart zariadení vo vašej domácnosti. Teda jednoduchým príkazom synchronuj žiarovky alebo synchronuj let žiarovky. Synchronizovať budú dať každá samostatne, teda každá zvlášť ako si zvolíte ale nastavíte. Jednotlivé nastavenia by sa dali nastaviť aj bez synchronizácie od Google ale museli by ste sa hrabať a poriadne nastaveniach v iných aplikáciách a zabralo by to určitý čas.

· Google Asistent je v tomto veľmi praktický. Aj keď si zakúpite lacnejší Smart home produkt do domácnosti Google Asistent ho dokáže spárovať aby ste ich mohli používať vo svojom smartphone alebo tablete či inom zariadení. Čiže akákoľvek smart home pomôcka Vám pôjde bez ďalších zbytočných inštalovaní aplikácii. Ak Vám táto synchronizácia nepôjde môžete skúsiť aktualizovať Google, pripadne kontaktovať Smart home výrobcu či dodávateľa.

technologie

Spoločnosť Google si takto zachovávajú svoju tvár a vytvára podmienky pre používateľov ktorý Smart home používajú. Avšak nie je zatiaľ známe či pôjde o synchronizáciu aj starších zariadení alebo sa budú dať synchronizovať len nové. To sa však dozvieme pre ďalších aktualizácia od spoločnosti Google ktorú sa plánujú niekedy v tomto roku.